Nyheter‎ > ‎

Styrelsens rapport

skickad 12 dec. 2012 07:19 av Brf Drevan   [ uppdaterad 22 nov. 2016 12:39 ]
Ekonomi:
Året går mot sitt slut och vi kan nu skönja ett preliminärt resultat för året, vilket pekar åt positivt håll! Även då vi redan budgeterat med viss vinst - för att ta in tidigare års förluster - verkar vi kunna överträffa budget hela året ut!

Budget för 2017 har genomarbetats av styrelsen, att godkännas av förvaltare och revisor. Årsavgifterna hålls vad det ser ut som på nuvarande nivå, detta är dock inte helt givet förrän nya budgeten har gått igenom. Blir det tal om förändringar, kommer det att meddelas! För år 2017 finns inga större planerade insatser.


Drift & skötsel:

Vad gäller snöskottning vill jag påminna om att detta sker i egen regi - dvs det finns ingen som kommer och skottar åt oss! För att säkerställa att detta fungerar, krävs att alla - efter förmåga - är beredda att dra sitt strå till stacken. Fungerar det INTE blir vi på sikt tvungna att köpa in tjänsten, vilket i sin tur sannolikt resulterar i höjda årsavgifter.

Övrigt:
Jag vill påminna om att vi fortfarande har två vakanta parkeringsplatser bak på gården. Ingen kö - först till kvarn! Hyran för dessa är i nuläget 150:-/mån.

Tveka inte att höra av er med frågor och/eller funderingar!


Jag vill å styrelsens vägnar passa på att hälsa alla en god jul och ett gott nytt år!

Kent Lagung
Ordf. Brf Drevan
Comments